O salonu:

Mi smo mlad salon sa bogatim desetogodišnjim iskustvom. Ne obećavamo vam nemoguće, ali ispunjavamo vaše želje prilagodjene vašim realnim, svakodnevnim potrebama. Od nas ćete izlaziti baš onakvi kakvi ste želeli! Ovu rečenicu često čujemo u našem salonu, na naše veliko zadovoljstvo!


Nudimo vam sledeće usluge:

  • - Frizera
  • - Depilacije
  • - Manikira
  • - Pedikira
  • - Trajne šminke
  • - Elektro-stimulacije
  • - Masaže.

 

Mi štedimo vaše vreme i novac. Dolaskom u naš salon ne morate biti ni poznati, ni bogati, a ni slavni da biste bili ispoštovani, saslušani i dobro usluženi. Sve to vam nudimo u prijatnom i toplom ambijentu. Pronadjite vaš kutak sreće, sjaja i glamura. Istaknućemo vašu jedinstvenu lepotu na najlepši mogući način. Pomoćićemo vam da volite ili zavolite sebe!
          Lepota nije sama po sebi, lepota se neguje!
          Budite naš poseban izazov!

Vaš salon lepote "Avangard In"

 

 

 

 

Frizerske usluge:

Ova vrsta usluge će zasigurno prolepšati vaše lice.


Frizuru i boju kose prilagodjavamo boji vašeg tena, boji očiju i obliku lica. Sa našim savetima i uslugom šišanja imaćete lepu i zdravu kosu, kojom ćete biti zadovoljni ne samo pri izlasku iz našeg salona, već i nakon prvog pranja u vašoj privatnoj režiji, jer frizura neće izgubiti svoj oblik.


Naš recept za lepu i zdravu kosu je: Volite je, negujte je i ne dajte je svakom!

 

Mi volimo vašu kosu i želimo da sačuvamo i poboljšamo njen kvalitet. U tome nam pomaže i botox tretman! To je revolucionarni tretman koji dubinski i proteinski deluje na dlaku, pomaže njenom obnavaljanju, vraća joj elastičnost i sjaj. Uz njegovu pomoć i vi možete imati kosu kao sa reklame! Za lep izgled najbitnija je zdrava i negovana kosa u čemu nam posebnu podršku daju Matrix preparati.

 

 

 

 

Depilacija:

Takodje, i telo iziskuje stalnu negu.

 

Tu je i depilacija toplim i hladnim voskom, tj. uklanjanje dlaka sa kože, tako da koža postaje meka i glatka. U tome nam posebno pomaže topli vosak, koji svojim dejstvom obavlja istovremeno i piling.

 

 

 

 

Manikir:

I nega ruku iziskuje svoju posebnu pažnju.

 

Nudimo vam sve od običnog manikira do ulepšavanja noktne ploče ojačavanjem gelovima u boji, njenim ukrašavanjem, izlivanjem dužine ili nadogradnje tipsama.

 

 

 

 

Pedikir:

Takodje, salon poseduje i kompletnu negu vaših stopala.

 

Možete se odlučiti za običan pedikir, popularno nazvan estetski, kao i za medicinski, koji uključuje poseban pristup problemu uz adekvatan medicinski savet, a u cilju sprečavanja odlaska hirurgu.

 

 

 

 

Trajna šminka:

Sa godinama crte lica polako blede i gube svoju privlačnost. Nudimo vam rešenje ovakvog problema, kao i odlaganje poseti plastičnom hirurgu.


Rešenje za vas je trajna šminka!


Njena uloga nije samo na podmladjivanju. Njoj pribegavaju i mlade osobe koje bilo korekcijom prirodnih nepravilnosti ili naglašavanjem lepih crta lica, vraćaju samopouzdanje i osmeh svom licu.

 

 

 

 

Elektro-stimulacija:

Danas se jako brzo živi i nedostatak vremena predstavlja veliki problem. Teško je izdvojiti vreme za vežbe, koje iziskuju i dodatni napor.

 

Zato vam nudimo mogućnost "vežbanja bez znoja i napora" uz pomoć aparata za elektro-stimulaciju.


On deluje na bazi nisko-frekventnih struja, koje izazivanju kontrakciju mišića, koji se zatežu, podižu tonus, preoblikuju, smanjuju celulit i ubrzavaju metabolizam.

 

 

 

 

Masaža:

Kada ste obavili negu tela "od glave do pete", možete se relaksirati i prepustiti masaži sigurnih ruku naših fizioterapeuta.


U salonu se obavlja relax, sportska, terapeutska, parcijalna i anti-celulit masaža.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Slika

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Slika

 

 

 

Slika

 

 

 

slika

 

 

 

slika

 

 

 

 

 

 

 

 

slike

 

 

 

 

 

 

 

slike